The Human Element

Fem dagar som stärker din självkänsla och förändrar på djupet

  • Bli proffs på dig själv! Anmäl dig till The Human Element hos oss på Tuff ledarskapsträning.
Registration

Vanliga resultat enligt deltagare

The Human Element-deltagare har färre klagomål på sin tillvaro och på sig själva, de upplever en större lätthet, nöjdhet och att de skapat sätt att hantera utmaningar i arbets- och privatlivet på ett mycket mer effektivt sätt.
Det man inte är nöjd med i livet och arbetslivet kommer garanterat att dyka upp och aktualiseras under programmet The Human Element, och man får tillfälle att reflektera, ompröva och göra nya kraftfulla val som verkligen kan påverka livet i en önskvärt riktning.
Deltagande i The Human Element ger ökad självkännedomen bidrar till ökad förståelse och förbättrat samarbete med andra.

Vad kan jag förvänta mig om jag deltar i The Human Element?

I The Human Element får du djupa insikter om hur du fungerar i relation till en grupp och varför, vilket du har mycket stor nytta av när du ska leda grupper. Man kan säga att du blir bättre på att ta ansvar för hur du agerar och kan agera mer medvetet och välja beteende snarare än att agera ”per automatik”. Du kommer att få en annan relation till ditt team på hemmaplan och se och förstå mer av vad som gynnar gruppen och hur du hjälpa den till effektivare samarbete.

Vill du veta mer om The Human Element?

Har du funderingar eller frågor om The Human Element, kontakta oss på Tuff ledarskapsträning tel. 08-446 16 20 eller maila oss på info@tuffledarskapstraning.se så berättar vi mer. 

The Human Element är en femdagars-kurs upplagt som ett internat i natursköna omgivningar i närheten av Uppsala. Kostnaden för kursen är 30 900 kr (exkl. moms) med helpension inkluderad. 

 

Read More

Registration The Human Element

Select a city

Select a course