EN

Sluta motivera dina medarbetare!

Ett webbbinarium om det som alltid saknas för att lyckas med ett modernt ledarskap

Datum och anmälan
Person cutting the strings to another person sitting at a desk

Vi måste förändra

Vi måste bort från det traditionella, hierarkiska, “uppifrån-sättet” att arbeta, till mer flexibla, tillitsfulla och självstyrande sätt.

Men det finns en avgörande bit som de flesta organisationer inte är medvetna om. Utan denna bit kommer alla försök att förändra kulturen, ledarskapet eller arbetssätten att misslyckas. Det här webbinariet handlar om den saknade biten.

Översikt

Online via Zoom

kl 10:00-12:00

Kostnadsfritt

Vem är webbinariet för?

Webbinariet riktar sig till dig som jobbar som chef, ledare eller inom HR. Deltagande ger dig ett smakprov på vår träning och därmed en möjlighet att avgöra om programmen är relevanta och rätt för dig eller din organisation.

Vad du kan förvänta dig?

En interaktivt webbinarium där du upptäcker ett helt annat sätt att se på ledarskap och organisationskultur. Du kommer också att upptäcka vilka förhållningssätt och förmågor som ledare behöver utveckla för att skapa verklig och bestående förändring.

Tid

Webbinariet är två timmar långt (kl 10:00 – 12:00) med interaktiva delar där du får en chans att prova på och testa, inte bara lyssna.

Datum

Vi har dessa webbinarier regelbundet så hitta ett datum som fungerar för dig.

Format

Webbinariet är på engelska, online via Zoom. Det här webbinariet går inte att jämföra med andra. Förvänta dig en blandning av teori och praktik, interaktiva delar där du i ”breakout rooms” undersöker och provar på.

Vad du kan förvänta dig

Du kommer att få nya insikter om ledarskap och organisationskultur samt en tydlig förståelse för hur Tuffs träning leder till konkreta resultat som t.ex:

  • Ett skifte i ledares sätt att vara, från omedvetet hierarkiskt (vad vi kallar en "förälder-barn"-dynamik) till ny medvetenhet och förmåga att vara, vad man kan kalla tillitsfull (vuxen-vuxen-dynamik)

  • Att ledare tränar upp förmågan att verkligen lyssna, så att människor i deras omgivning känner sig hörda

Om Tuff

Tuff är känt för sin transformativa, pedagogiska träning som bidrar till verkliga och bestående resultat. Kärnan i vår metod är ett antal principer som vi har utvecklat under de mer än tjugo år som vi arbetat tufft och praktiskt.

Läs mer om Tuff

Vill du veta mer?

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om er organisations behov och hur Tuff kan bidra

Kontakta oss