Tuff Ledarskapsträning Steg 2 online

Nu kan du ta ditt ledarskap till nästa nivå – online!

  • Anmäl dig till Tuff ledarskapsträning Steg 2 online
  • Start 11 mars
  • Start 22 april (Engelska)
  • Start 20 okt
  • För att se samtliga datum/tillfällen klicka på ”anmäl”, välj önskat startdatum och ställ dig på informationspilen.
Anmälan

Drömmer du om ett självgående team som driver verksamheten oberoende av dig? Tuff ledarskapsträning Steg 2 online vänder sig till dig som deltagit i Tuff ledarskapsträning Steg 1 och vill ta ditt involverande ledarskap vidare.

Fungerar ledarskapsträning online?

Upplägg och innehåll

Programmet består av 4 moduler utspridda över 6 veckor, ledda av två av våra certifierade ledarskapstränare. Varje modul är en eftermiddag (13-17) och en efterföljande morgon (9-12). Innehållet är helt överensstämmande med klassrumsvarianten och lika träningsintensivt och transformativt.

Träningen är utformad för att utveckla de förhållningssätt och de förmågor som behövs för att ditt team ska bli mer självgående och genomgående temat är det coachande förhållningssättet i relation till grupp och moment som samarbetsklimat och hur man skiftar det, facilitering för att öka engagemang samt att leda möten som verkligen för saker framåt ingår. Du tränar i olika utmanande situationer där du snabbt får kvitto på vilken effekt ditt agerande har, och du märker hur ditt sätt att vara på och agera ibland står i vägen för gruppens effektivitet. Du får en mängd nya verktyg och nycklar som du kan omsätta och prova direkt. Metodiken som används är Tuff Ledarskapstränings egen, som är utvecklad sedan mer än tjugo år och utmärker sig för att ge påtagliga resultat.

Här hittar du kommande datum för Tuff ledarskapsträning Steg 2 online

Praktisk info

Tuff Ledarskapsträning Steg 2 online sker digitalt på Zoom, och du kommer att få en länk via mail där du kopplar upp dig till det digitala klassrummet. Har du inte använt Zoom förut, ladda gärna ner Zoom-klienten (Zoom Client) i förväg här. Om ditt företag har restriktioner mot att använda programmet kan du prova att ansluta (join meeting) med mötes ID (meeting ID) via zooms hemsida. För att testa ditt system och Wifi med programmet följ denna länk. Använd helst din egen dator under träningen och sitt gärna på ett lugnt ställe. Dator fungerar bättre med Zoom än telefon.  

Pris

Tuff ledarskapsträning Steg 2 kostar 26 500 kr exkl. moms. I priset ingår all dokumentation.

Vill du veta mer om Tuff ledarskapsträning Steg 2 online?

Har du funderingar eller frågor om Tuff ledarskapsträning Steg 2 online, kontakta oss på tel. 08-446 16 20
eller maila info@tuffledarskapstraning.se så berättar vi mer.

Läs mer

Anmälan Tuff Ledarskapsträning Steg 2 online

Välj stad

Välj kurstillfälle