Tuff ledarskapsträning Steg 1

Fyra dagars tuff träning i de förhållningssätt och förmågor
som behövs för att få självgående medarbetare.

 • Vill du få självgående medarbetare? Anmäl dig till fyra dagars Tuff ledarskapsträning i Stockholm, Göteborg eller Malmö.
Anmälan

Är du trött på att jobba för mycket och bära hela ansvaret på dina axlar? Trött på att medarbetare är beroende av ditt engagemang, din koll och din kunskap? Intresserad av att få självgående medarbetare och team?

Det börjar med att du tränar på ett nytt sätt att leda. Programmet vänder sig till dig som vill utvecklas som chef och ledare, oavsett om du är ny i din ledarroll eller mer senior och erfaren.

Vad kan jag få ut av att delta i programmet?

Du kommer att märka skillnad på kvaliteten på dina samtal med medarbetare och att era gruppmöten blir bättre. Dina medarbetare kommer att ta större ansvar och vara mer motiverade. Det leder i sin tur till att du får mer tid över till att arbeta proaktivt så att arbetet kan bli långsiktigt med större framförhållning.

Genom träningen kommer du att upptäcka:

 • hur du kan få dina medarbetare att ta mer ansvar, ta ett ägarskap för verksamheten samt hur du slipper vara den som ska lösa alla problem, kontrollera att saker blir gjorda eller tjata om att ”rapporten måste in i tid”.
 • hur du kan motivera och stärka dina medarbetare, särskilt när det är tungt eller finns mycket oro i organisationen.
 • hur du kan prata med en medarbetare som inte fungerar.
 • hur du kan ge någon ett tråkigt besked utan att låta för hård eller ”chefig” men ändå vara tydlig och rak.
 • hur du kan göra när du känner att du har en mindre bra relation med en av dina medarbetare.
 • hur du kan ha feedbacksamtal som är effektiva och ger bestående resultat.

Upplägg och innehåll

Programmet består av fyra dagars intensiv träning, ledd av en av våra certifierade ledarskapstränare. Det börjar med två sammanhängande dagar där du lär dig grunderna i ett coachande ledarskap och förhållningssätt. Efter ungefär en månad, då du fått omsätta dina nya förmågor på hemmaplan, bygger du vidare med två dagar fyllda av mer avancerade tekniker och fördjupad träning. Det ingår även en halvtimmes coachingsamtal med en Tuff tränare en månad efter att kursen är avslutad.

Träningen är praktisk och är utformad för att utveckla de förhållningssätt och de förmågor som behövs för att dina blir medarbetare mer engagerade och ansvarstagande. Dina gamla mönster och beteenden kommer att utmanas, och du kommer att bli varse fallgropar och styrkor. Verklighetstrogna rollspel, mycket individuell feedback gör att du kommer att hitta nya och bättre sätt att hantera de utmaningar och problem du brottas med. Det genomgående temat är det coachande förhållningssättet vilket omsätts i olika slags samtal som feedbacksamtal, coachingsamtal och relationssamtal. Du får en mängd nya verktyg och nycklar som du kan omsätta och prova direkt. Metodiken som används är Tuff Ledarskapstränings egen, som är utvecklad sedan mer än tjugo år och utmärker sig för att ge påtagliga resultat.

Praktisk info

Tuff Ledarskapsträning Steg 1 omfattar 4 dagar (2+2) kl. 9.00-17.00 och ges regelbundet i Stockholm, Malmö, och Göteborg.  Programmet ges även på engelska i Stockholm, Helsingfors, Amsterdam, London och Kiev. Aktuella datum hittar du högst upp till höger på denna sida eller i anmälningsformuläret.

Pris

Tuff ledarskapsträning Steg 1 kostar 22 000 kr exkl. moms för alla fyra dagar + 30 minuters coachingssamtal (2400 euro i övriga Europa). I priset ingår lunch, fm- och em-kaffe med tilltugg samt all dokumentation.

Interested in Tuff Leadership Training step1 in English?

 READ MORE

Läs mer

Kursdeltagare Tuff

 • “ Kursen har gett mig perspektiv på mina sanningar och bara att gå den har varit min stora framgång. Man kan inte gå denna kurs utan att blotta sig själv! ”
  — Anders Rånlund, Riksrevisionen
 • “ Vikten av att förstå mig själv och hur mina handlingar/mitt agerande för att kunna förstå andra. En insikt i att trots att vi alla är väldigt olika så är vi också väldigt lika.  ”
  — Ann Lundström, Naturvetarna

Anmälan Tuff ledarskapsträning Steg 1

Välj stad

Välj kurstillfälle