Tuff ledarskapsträning Steg 1 online

Långt ifrån en storstad? Minska restiden?
Social distansering? Träna online!

  • Anmäl dig till Tuff ledarskapsträning Steg 1 online
  • Start 16 mars – svenska
  • Start 15 april – svenska
  • Start 20 april - engelska
  • Start 11 maj - engelska
  • Start 20 okt – svenska
  • För att se samtliga datum/tillfällen klicka på ”anmäl”, välj önskat startdatum och ställ dig på informationspilen.
Anmälan

Programmet Tuff Ledarskapsträning Steg 1 finns nu också online. Skillnaden är att det är lite längre till sin omfattning. Det består av 6 moduler (halvdag em + halvdag fm) som sträcker sig över 10 veckor. Träningen är lika interaktiv som om du deltagit i klassrum, du deltar med samma grupp programmet igenom.
Här hittar du mer information om innehållet och vad du får ut av Steg 1.

Fungerar ledarskapsträning online?

 Upplägg och innehåll

Programmet består av 6 moduler utspridda över 10 veckor, ledda av två av våra certifierade ledarskapstränare. Varje modul är en eftermiddag (13-17) och en efterföljande morgon (9-12) förutom den sista som är en avslutande halvdag 13-17. Mellan varje vecka med en modul är det en vecka då man omsätter samt har en träff med sin lärgrupp (också online). Innehållet är helt överensstämmande med klassrumsvarianten och lika träningsintensivt och transformativt.

Träningen är praktisk och är utformad för att utveckla de förhållningssätt och de förmågor som behövs för att dina blir medarbetare mer engagerade och ansvarstagande. Dina gamla mönster och beteenden kommer att utmanas, och du kommer att bli varse fallgropar och styrkor. Verklighetstrogna rollspel, mycket individuell feedback gör att du kommer att hitta nya och bättre sätt att hantera de utmaningar och problem du brottas med. Det genomgående temat är det coachande förhållningssättet vilket omsätts i olika slags samtal som feedbacksamtal, coachingsamtal och relationssamtal. Du får en mängd nya verktyg och nycklar som du kan omsätta och prova direkt. Metodiken som används är Tuff Ledarskapstränings egen, som är utvecklad sedan mer än tjugo år och utmärker sig för att ge påtagliga resultat.

Här hittar du kommande datum för Tuff ledarskapsträning Steg 1 online

Praktisk info

Tuff Ledarskapsträning Steg 1 Online sker digitalt på Zoom, och du kommer att få en länk via mail där du kopplar upp dig till det digitala klassrummet. Har du inte använt Zoom förut, ladda gärna ner Zoom-klienten (Zoom Client) i förväg här. Om ditt företag har restriktioner mot att använda programmet kan du prova att ansluta (join meeting) med mötes ID (meeting ID) via zooms hemsida. För att testa ditt system och Wifi med programmet följ denna länk. Använd helst din egen dator under träningen och sitt gärna på ett lugnt ställe. Dator fungerar bättre med Zoom än telefon. 

Pris

Tuff ledarskapsträning Steg 1 kostar 29 500 kr exkl. moms. I priset ingår all dokumentation.

Här kan du höra tre deltagare om deras upplevelse online-träning (engelska):

Vill du veta mer om Tuff ledarskapsträning Steg 1 online?

Har du funderingar eller frågor om Tuff ledarskapsträning Steg 1 online, kontakta oss på tel. 08-446 16 20
eller maila info@tuffledarskapstraning.se så berättar vi mer.

Läs mer

Anmälan Tuff ledarskapsträning Steg 1 online

Välj stad

Välj kurstillfälle