Ledarskapsträning som ger resultat

Åtta dagars intensiv träning som börjar med att du ser dina fallgropar i vitögat, fortsätter med att du provar nya sätt att förhålla dig i bekanta situationer och slutar med att du har ett självgående team.

Vi rekommenderar deltagande i programmets bägge delar, sammanlagt åtta dagars träning, men du kan också börja med de fyra inledande dagarna: Tuff Ledarskapsträning Steg 1.

När du deltagit i träningen kommer du i grunden ha ändrat din syn på ledarskap, utvecklat det förhållningssätt och förmågor som gör att dina medarbetare tar fram sitt engagemang och ansvarstagande. Du kommer att ha ett annat sätt att förhålla dig och kommunicera på som leder till att ditt team blir mer självgående.

Du kommer kunna sortera i olika slags samtal och kunna föra dialoger som tar fram mer engagemang och ansvar hos dina medarbetare.

Har du frågor eller funderingar om programmet välkommen att kontakta oss på info@tuffledarskapstraning.se eller tel. 08-446 16 20.

Kurser

Steg 2 syftar till att fördjupa dina förmågor och att praktisera dem i relation till ditt team. De är lika träningsintensiva, här handlar det om att läsa av gruppklimat, skifta gruppklimat, facilitera och leda möten där gruppen tar fram sin kapacitet. 

Utvalda kundcases

 • “Många tankeställare och på det praktiska verktyg. Jag har fått fatt på mina styrkor och utvecklingsområden, och har fått börja utmana dem som jag redan känt till. Mycket praktiskt användbar kurs och kommer rekommendera andra att gå!”
  — Erica Nordström, Managementkonsult, Vergenta, kursdeltagare Steg 1
 • “Superbra kurs! Den har gett mig mycket kraftfulla verktyg som jag verkligen kommer att använda. ”
  — Carl Trotzig, Kvalitets -och miljöchef, Axis, kursdeltagare Steg 1
 • “ Kursledaren är bra på att lyssna, bra på att avbryta i tid. Duktig att ge feedback på konstruktivt sätt. Kursen har gett mig ökad självinsikt, verktyg för hantering av grupper, jättebra övningar för att bli varse sina akilleshälar. ”
  — Anna Wibom, Bredbandsforum, kursdeltagare Steg 2
 • “ Kursledaren har otroligt bra engagemang och värme, tydlig och viljan att man ska lära sig. Kursen ger otroligt mycket självinsikt. Många bra verktyg för att leda och hjälpa grupper. ”
  — Camilla Björk, Gruppchef IF, kursdeltagare Steg 2