EN

Tillitsbaserad styrning och ledning

Online webbinarium

Hur går det till i praktiken?

”Tillitsbaserad styrning och ledning – hur går det till i praktiken?” är ett kostnadsfritt webbinarium där vi tar upp konkreta fallstudier, ger praktiska verktyg och helt nya infallsvinklar.

Offentlig sektor har sedan flera år bestämt sig för att införa tillitsbaserat ledarskap.

Många har ambitiöst studerat teorierna - ibland stannar det vid ord - men hur omsätter man så att det blir verklighet? Det här webbinariet riktar sig till dig som arbetar i offentlig verksamhet.

Tuff ledarskapsträning har länge utmanat de traditionella sätten att leda och organisera verksamhet, eftersom de skaver mer och mer och begränsar våra organisationer.

Webbinariet ger dig en matnyttig utblick som ger inspiration, men framförallt handfasta aspekter på hur man omsätter teori till praktik.

– För att omsätta ett medarbetarorienterat ledarskap i praktiken är nyckeln att inte underskatta vad det innebär att avlära gamla mönster och öva upp nya förmågor, säger Karin Tenelius, Tuff Ledarskapsträning, som i webbinariet ger praktiska exempel på hur det går till.

Webbinariet, som är kostnadsfritt, tar upp konkreta fallstudier, ger praktiska verktyg och helt nya infallsvinklar. Syftet är att ge deltagarna en injektion att direkt börja prova på hemmaplan.

On demand - du kan se det när det passar dig.

Ladda ned webbinariet "Tillitsbaserad styrning och ledning" kostnadsfritt

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan. Du kommer sedan att få ett mail till mailadressen du angett med en länk till webbinariet som du kan titta på när det passar dig.