Onlinecoaching

Tuff coaching på olika sätt

Med Tuff onlinecoaching kan du boka en av våra coacher för videosamtal. Kanske vill du ha rådgivning, repetera något från kursen eller ha extra träning inför ett särskilt samtal?

Förutom klassiska coachsessioner med coachen i ett rum erbjuder vi nu online Tuffcoaching på ett lättillgängligt sätt. Du kan enkelt boka en tufftränare du redan känner, eller få till en tid som passar dig på kort varsel.

Vår coachingmetod gör att det går att ringa in det som det egentligen handlar om väldigt fort, och våra tuffa tränare är mästare på att träffsäkert coacha så att du får en öppning att agera på som ger resultat.

Tuff coaching – livlina 15 min – online
Perfekt när du har ett akut dilemma eller en utmanande situation framför dig: ett svårt samtal, eller ett möte med en som du har våndor inför. Ring din Tuffcoach och få snabbcoaching.

Tuff coaching 30 min – online
När du har en specifik situation som du vill belysa, eller ett mindre återkommande klagomål kan det räcka med en kort coachingsession online.

Tuff coaching 60 min – online eller i mötesrum
När du vill ha coaching i något som kräver en större förändring, eller om du under en utmanande period vill ha coachstöd.

Vad kostar det?

15 minuter, 600 kr
30 minuter, 1200 kr
60 minuter, 2200 kr

Priserna är exklusive moms och faktureras. Ifall ni har förköpt tid som en del av ett annat avtal kommer vi räkna av tiden i slutet av månaden istället för att fakturera.

Svar på de vanligaste frågorna hittar du längre ner på sidan.

Välj coach och boka in 15, 30 eller 60 minuter.

Vanliga frågor

Hur fungerar coaching?

När du har bokat in en session får du en kalenderinbjudan med den information du behöver för att kunna ansluta till sessionen.

Vad används för teknik?

Coaching online genomförs primärt med verktyget Zoom. Du kan själv ladda ned Zoom och testa i förväg genom att gå in på www.zoom.us. Skulle du inte vilja använda Zoom behöver kan du önska det i bokningen.

Hur ska jag förbereda mig?

Se till att du har testat ljud och ljus i förväg så att tiden i din session kan användas till coaching och inte till tekniksupport.

Hur kan man tänka kring coaching?

När kursdeltagare lämnar kurstillfället är man motiverad och inspirerad, men det vi vet att när man kommer tillbaka till vardagen kan det vara svårt att omsätta allt i praktiken. En tuffcoach blir en slags superkraft du kan använda för att, när det behövs som mest, påminna dig om hur man kan göra och få träning som är relevant för just det du ska göra på din arbetsplats.

Måste jag använda min coach från kursen?

Nej, du får använda vilken coach som helst. Ibland finns kanske din coach inte tillgänglig den tid du skulle behöva träning och då går det såklart bra att boka in någon annan.

Vad händer om jag inte blir nöjd?

Om du inte skulle vara nöjd med din coaching kan du kontakta oss på info@tuffledarskapstraning.se så hanterar vi det utefter vad som har hänt.

Hur betalar man?

All coaching online betalas just nu med faktura. Ifall ni har förköpt tid som en del av ett annat avtal kommer vi räkna av coachingen i slutet av månaden istället för att fakturera.

Fler frågor?

Varmt välkommen att kontakta oss på 08 446 16 20 eller
epost: info@tuffledarskapstraning.se