Onlinecoaching

Tuff coaching på olika sätt

Med Tuff onlinecoaching kan du boka en av våra coacher för videosamtal. Kanske vill du ha rådgivning, repetera något från kursen eller ha extra träning inför ett särskilt samtal?

Förutom klassiska coachsessioner med coachen i ett rum erbjuder vi nu online Tuffcoaching på ett lättillgängligt sätt. Du kan enkelt boka en tufftränare du redan känner, eller få till en tid som passar dig på kort varsel.

Vår coachingmetod gör att det går att ringa in det som det egentligen handlar om väldigt fort, och våra tuffa tränare är mästare på att träffsäkert coacha så att du får en öppning att agera på som ger resultat.

Tuff coaching – livlina 15 min – online
Perfekt när du har ett akut dilemma eller en utmanande situation framför dig: ett svårt samtal, eller ett möte med en som du har våndor inför. Ring din Tuffcoach och få snabbcoaching.

Tuff coaching 30 min – online
När du har en specifik situation som du vill belysa, eller ett mindre återkommande klagomål kan det räcka med en kort coachingsession online.

Tuff coaching 60 min – online eller i mötesrum
När du vill ha coaching i något som kräver en större förändring, eller om du under en utmanande period vill ha coachstöd.

Vad kostar det?

15 minuter, 600 kr
30 minuter, 1200 kr
60 minuter, 2200 kr

Priserna är exklusive moms och faktureras. Ifall ni har förköpt tid som en del av ett annat avtal kommer vi räkna av tiden i slutet av månaden istället för att fakturera.

Du hittar svar på de vanligaste frågorna längre ner på sidan.

Välj coach och boka in 15, 30 eller 60 minuter.