Ledarskap i orostider

Nytt interaktivt digitalt klassrum

  • 28 april kl. 11-11:45
  • Kursen hålls i ett digitalt klassrum via videotjänsten Zoom.
Anmälan

Tuff ledarskapstränings Carl Erik Herlitz leder ett digitalt klassrum på temat: hur hålla ledarskapet i kartlöst land? (i videotjänsten Zoom).

Just nu är det skakigt och oroligt överallt och alla arbetsplatser påverkas. Genom våra kontakter med en mängd olika arbetsplatser ser vi att de som är i chefsrollen har extra stora utmaningar och försöker stå stadigt när allting gungar.

Vi ser chefer som kämpar med att härbärgera egen och andras oro, som försöker hjälpa medarbetare att navigera i ett kartlöst land. I tider av oro, är det extra svårt att utöva ett ledarskap som bygger på partnerskap och vuxen-vuxendialog. Det är lätt att hamna i att förväntas ha svaren där inga svar finns, eller att skydda medarbetare och bespara dem oron.

För att stötta dig som är chef om du känner igen dig erbjuder vi nu Ledarskap i orostider, där Carl Erik Herlitz kommer att gå igenom viktiga grundteser i krislägen, besvara frågor, coacha i olika chefsdilemman och givetvis blir det, som alltid på Tuff, också konkret träning. Webinariet riktar sig till dig som har gått Tuff ledarskapsträning Steg 1. Välkommen att anmäla dig!

45 min.
28/4 kl. 11-11:45
Kursen hålls i ett digitalt klassrum via videotjänsten Zoom.

Pris
495 kr exkl. moms för ett tillfälle.

Anmälan
Du anmäler dig till önskat kurstillfälle. Inför kursen kommer du att få en länk via mail där du kopplar upp dig till det digitala klassrummet.

Vill du veta mer?
Har du funderingar eller frågor, kontakta oss på Tuff ledarskapsträning tel. 08-446 16 20 eller maila oss på info@tuffledarskapstraning.se.

Läs mer