Våra tre bästa tips på poddavsnitt om självstyrande team | Tuff Ledarskapsträning

När det flödar av poddar kan det vara svårt att välja. Vi har valt ut tre riktigt matiga, hängmatte-vänliga poddavsnitt för dig som är intresserad av självstyrande team. Trevlig sommar önskar vi på Tuff!

1. Avsnitt #7 Transformationspodden där Tuff Ledarskapstränings grundare Karin Tenelius samtalar med Hello Futures Leif Rehnström om digitala transformationer och dess utmaningar.

2. Avsnitt nr 22 från podcasten Leadermorphosis där Chuck Blakeman radikalt utmanar det traditionella ledarskapet i en intervju med Tuff Ledarskapstränings Lisa Gill.

3. I avsnitt 17 i samma podcast lyssnar du på pionjären Björn Lundén som byggt ett företag helt utan chefer, som i dagarna har passerat 100 miljoner i omsättning, och fungerat i mer än 30 år. Att ha bevisat att det fungerar gör att Björn kan vara fullständigt kompromisslös när han propagerar för att detta är det enda rätta!

Dela detta: