Varför blir det inte som du vill? | Tuff Ledarskapsträning

Marina Marklund Marina Marklund 31 augusti, 2018

Vad hindrar dig att göra det du föresatt dig att göra? Vad hindrar dig från att göra dig förstådd?

Varför blir det inte som du vill trots dina allra bästa intentioner?

En väg att undersöka detta är att titta närmare på dina föreställningar eller sanningar om dig själv. Om du skulle beskriva dig själv i några korta meningar – hur låter den beskrivningen? Vilka delar i beskrivningen gynnar dig i din framfart, din utveckling, dig i relation till andra och vilka hindrar dig?

Öka din relationskompetens genom att skaffa dig förståelse för dig själv.

The Human Element djupdyker i dessa frågeställningar och ger dig möjlighet att ta dig an dig själv på nya sätt. Bra liv och ledarskap handlar om var och ens relation till sig själv och andra. Tuff ledarskapsträning håller The Human Element flera gånger per år, har du frågor och funderingar angående kursen kontakta oss på info@tuffledarskapstraning.se eller 08-446 16 20.

The Human Element 

Dela detta: