Nytt år med nya tag! | Tuff Ledarskapsträning

Karin Tenelius Karin Tenelius 30 augusti, 2018

2016 var året då insikten om hur mycket arbetsklimatet påverkar affärsresultaten kollektivt äntligen spred sig. Företagskultur var ett ord som nästan var lika populärt som ”digitalisering” och ”disruptive”. Fler förstod också att, för att attrahera de medarbetare man vill ha och sedan behålla dem, måste företagets alla fina värdeord bli verklighet. 

Eftersom vi är experter på att ta grupper, avdelningar eller hela verksamheter från icke-fungerande till fungerande, kavlar vi nu entusiastiskt upp ärmarna och är beredda på mycket jobb 2017. Året då vi helt säkert kommer att skifta ännu fler arbetsmiljöer och ta samarbetsnivåerna till oanade höjder!

Det här gör vi närmaste tiden:
Nästa vecka är vi på #offentligchef2017 i Uppsala, kom gärna förbi och diskutera arbetsmiljöer med oss!
Till våren ger vi, tillsammans med tre andra innovativa leverantörer, oss ut till fem kommuner för att diskutera dagsaktuella utmaningar inom kommun och offentlig sektor. Kontakta oss om du vill komma och diskutera dina utmaningar inom kommunen på info@tuffledarskapstraning.se eller telefonnummer 08-446 16 20. 

Dela detta: