Make it work | Tuff Ledarskapsträning

Karin Tenelius Karin Tenelius 31 augusti, 2018

Det faktum att The Economists krönikör Schumpeter skriver om teamwork-trenden i företagsvärlden visar hur stark den är. Att däremot utvärdera effektiviteten av teamarbete genom erfarenheter i traditionella organisationer som Deloitte, vilket Leigh Thompson gör i artikeln, är ett misstag.

Den stora effekten med teamarbete kommer när teamet är självorganiserande och har alla befogenheter över sitt arbete, något som knappast är vanligt i traditionella organisationer. 

Författaren har rätt i att det är svårt att få verkligt teamarbete att fungera, främst för att det så svårt att frigöra sig från sitt gamla förhållningssätt till ledarskap.

Här kan du läsa hela artikeln.

Tuff ledarskapsträning tränar chefer i ett ledarskap som ger motiverade, ansvarstagande medarbetare och självgående team. Kontakta oss om du vill veta mer på info@tuffledarskapstraning.se eller ring oss på 08-446 16 20. 

Dela detta: