Klämd i förändringstrycket | Tuff Ledarskapsträning

Karin Tenelius Karin Tenelius 30 augusti, 2018

Trots att medarbetarorienterat arbetssätt, självstyrande team och mindre hierarki är på mångas läppar just nu; man förstår att man måste förändra sig för att bli attraktiv och slåss om kvalificerad arbetskraft, så leder ökade krav på digitalisering, ökat konkurrenstryck på grund av globalisering och andra saker som driver krav på förändring, ofta till ett ledarskap som präglas av rädsla och kontroll när förändringarna väl ska genomföras.

Man vet att man borde göra en sak och bli mer inkluderande och dialogorienterad, men gör precis tvärtom!

Det är en liten reflektion på ett fenomen, som förstås inte pågår överallt, men på tillräckligt många arbetsplatser för att det ska vara värt att kommentera.

Tuff ledarskapsträning gör en kommunturné i vår med stopp i Karlstad, Skövde, Skövde, Gävle och i Jönköping tillsammans med Hello Future, Happyr och Kraftfull Kommunikation. Vi utlovar spännande diskussioner och nytänkande lösningar på dagsaktuella utmaningar. Kontakta oss om du vill höra veta mer om vårt arbete inom offentlig sektor; info@tuffledarskapstraning.se.

Dela detta: