How HR can create value and impact business strategy | Tuff Ledarskapsträning

Kajsa Thelander Sadio Kajsa Thelander Sadio 23 augusti, 2018

Efter en lång karriär inom HR i Storbritannien är Perry Timms en välkänd föreläsare,TEDx-talare och författare av e-boken ”HR 2025”. I oktober kommer han ut med boken Transformational HR som handlar om hur HR kan öka sitt inflytande i styrelsearbete och ledningsgrupper.

På Perrys föreläsningar kan man räkna med passionerat engagemang för att stärka HR-avdelningens bidrag till sin organisations förändring. Han är en modig nytänkare som i samarbete med andra pionjärer i sitt stora världsomspännande nätverk, inspirerar och utmanar organisationer till radikala förändringsprocesser. Generöst delar han med sig av konkreta exempel på hur olika organisationer tagit sig fram och hittat sin väg.

Sedan drygt ett år tillbaka har Tuff ledarskapsträning ett samarbete med Perry Timms HR och har nu glädjen att inbjuda dig till seminariet

”How HR can create value and impact business strategy”

När: Måndagen den 27 november 2017, kl 10-12 följt av en lättare mingellunch. Kostnad: 1500 kr exkl moms inkl lunch och ett ex av boken Transformational HR Plats:Tuff ledarskapsträning, Östgötagatan 16, Stockholm

Vill du komma i kontakt med oss om innehållet eller praktiska frågor, kontakta oss på info@tuffledarskapstraning.se eller ring oss på telefon: 08-446 16 20

Dela detta: