Coachande ledarskap på Skapaskolan | Tuff Ledarskapsträning

Karin Tenelius Karin Tenelius 31 augusti, 2018

Skapaskolan har jag varit med om att följa sen den var en idé i fantastiska Christer Holgers huvud. Tuff Ledarskapsträning tränar lärarna där i stärkande dialog och förhållningssätt. Jag är så inspirerad av lärarna som arbetar på Skapaskolan, bl. a matteläraren Daniel Weiland och Magnus Blixt som är känd debattör i skolvärlden (var senast med i TV4 i veckan och sa kloka saker). Skapaskolan är föregångare i ett allmänt ganska deppigt skollandskap. Vi frågade Skapaskolan om vad de tycker är värdet av att träna vår metod:

”Efter femton år som lärare känner vi att vi nu fått ett verktyg att komma längre i samtal med elever och föräldrar. Inte minst en ökad trygghet i mötet med föräldrar.”
/Magnus Blixt, Daniel Weiland, leg lärare Skapaskolan

Vår träning ger resultat när det gäller bemötande, ledarskap i klassrummet och lärarnas förmåga att verkligen stötta elevernas inlärning. Är du intresserad av att veta mer om hur vi arbetar i skolan, maila oss på info@tuffledarskapstraning.se eller tel. 08-446 16 20. 

Coachande ledarskap för skola

Tuff ledarskapsträning steg 1

Tuff ledarskapsträning steg 2

 

Dela detta: