Chefslöst skapar jobbmotivation | Tuff Ledarskapsträning

Karin Tenelius Karin Tenelius 31 augusti, 2018

Det kommer fler och fler exempel på att ickehierarkiska arbetsplatser verkligen fungerar, trots att många hävdar motsatsen. För att få det att fungera behöver alla inblandade utveckla nya förmågor och kunskaper, exempelvis beslutsmodeller för att fatta beslut tillsammans och ett väl utvecklat feedbackklimat. På Björn Lundén AB har man förstått detta och jobbat ickehierarkiskt i åratal.

Läs SVD:S artikel ”Chefslöst skapar jobbmotivation” från arbetsplatsen som sedan starten 1987 har arbetat chefslöst med gott resultat som ökade intäkter/omsättning, låg personalomsättning och låg sjukfrånvaro.

Om du vill göra din arbetsplats plattare är vi på Tuff ledarskapsträning experter på att träna organisationen på just de förmågor som behöver utvecklas. Kontakta oss på info@tuffledarskapstraning.se eller ring oss på tel. 08- 446 16 20.

Self management – införande

Tuff ledarskapsträning steg 1

Tuff ledarskapsträning steg 2

Dela detta: