The Human Element

Fem dagar som stärker din självkänsla och förändrar på djupet

 • Bli proffs på dig själv! Anmäl dig till The Human Element hos oss på Tuff ledarskapsträning.
 • 22-26 november 2021
 • 9-13 maj 2022
 • 21-25 november 2022
 • Du kan välja att betala med kort eller faktura när du bokar.
Anmälan

Finns det mönster hos dig själv som du verkligen är utled på? Beteenden som ställer till det i ditt ledarskap och i dina relationer? Tendenser du vet att du har och försökt förändra men gått bet på? The Human Element är en process där du angriper ingrodda gamla ”program” på nya sätt med stöd av skickliga Tuffcoacher som ger nya nycklar och tuff vägledning.

Vanliga resultat

Vanliga resultat av The Human Element är att du har färre klagomål på din tillvaro och på dig själv än innan. Tillvaron blir lättare eftersom du kan välja nya, ”vuxnare” sätt i gamla, bekanta situationer. Dina relationer, både på jobbet och utanför, blir bättre och fördjupade. Du får djupa insikter om hur du fungerar i relation till en grupp och varför, vilket du har mycket stor nytta av när du ska leda andra.

Det som skaver kommer garanterat att aktualiseras under The Human Element, vilket ger tillfälle att reflektera, ompröva och göra nya val som leder i den riktning du vill. Var beredd på en omtumlande vecka, det är den. Men det är förändringen hos dig efteråt som är det riktiga resultatet.

Praktisk info

The Human Element är en femdagars-kurs upplagt som ett internat i natursköna omgivningar i närheten av Uppsala.

Metodiken i The Human Element är utvecklad av Will Schutz, Tuff Ledarskapsträning har vidareutvecklat vissa delar för ännu bättre resultat.

Pris

Kostnaden för kursen är 30 900 kr (exkl. moms) med helpension inkluderad.
Du kan välja att betala med kort eller faktura när du bokar.

Vill du veta mer om The Human Element?

Har du funderingar eller frågor om The Human Element, kontakta oss på Tuff ledarskapsträning tel. 08-446 16 20 eller maila oss på info@tuffledarskapstraning.se så berättar vi mer.

 • “Kursen har gett mig perspektiv på mina sanningar och bara att gå den har varit min stora framgång.”
  — Anders Rånlund, Riksrevisionen
 • “Vikten av att förstå mig själv och hur mina handlingar/mitt agerande för att kunna förstå andra. En insikt i att trots att vi alla är väldigt olika så är vi också väldigt lika.”
  — Ann Lundström, Naturvetarna
 • “En kurs i utrymme att reflektera, omvärdera och pröva. En kurs i att vara/bli en hel människa som alla borde unna sig.”
  — Ann-Sofie Henriksson, KTH
 • “Givit mig mycket personlig utveckling som jag har glädje av både i arbetslivet som chef samt i privatlivet. Att kunna ge och ta feedback på en konstruktivt sätt och möta mina egna och andras känslor har också varit en otroligt fin erfarenhet. Svårt att beskriva kursen, kan bara säga: gå den!”
  — Anna Jensen, SLSO
 • “Kursen har gett mig en bättre insikt om hur jag fungerar och uppfattas av andra. Jag var delvis medveten innan kursen men kursen hjälpte mig att sätta ord på, gå på djupet och förstå varför. Jag tycker det blev en fantastisk investering i mig själv. Alla borde få den möjligheten att gå den, vare sig man är chef eller ej.”
  — Anne-Emmanuelle Näslund, Doctricks om THE
 • “Kursen har hjälpt mig att titta på mig själv och mina styrkor och svagheter, ringa in, tydliggöra och med stöd prova och leka med tankar att våga göra något nytt!”
  — Annika Babra, Läkemedelsverket
 • “Den bästa kurs jag deltagit i för min personliga utveckling. Fantastiska kursledare! Ni är helt otroliga! Jag är väldigt imponerad över hur båda kursledarna kan se och sätta "fingret på" precis det som varje kursdeltagare har att arbeta på. Tuff individuell feedback men som förmedlas med mycket kärlek och respekt.”
  — Camilla Schoug, Karolinska Universitetssjukhuset
 • “Självinsikter! Otroligt jobbigt, starkt och stärkande att bli naket speglad, som vi blivit under kursen.”
  — Johan Åkesson, Modelon
 • “Kom beredd på att förstå dig själv på ett sätt som kan förändra ditt liv!”
  — Jonas Eborn, Modelon
 • “Kursen har gett mig självinsikt och våga mer. Våga släppa fram känslor och inte alltid veta allt! Hitta vad som är viktigt i mitt liv, för mig!”
  — Katarina Göransdotter Jonsson, Uppsala universitet
 • “Kursen har givit mig en förståelse av mina reaktioner och ett större djup av min personlighet.”
  — Linda Klingberg, Stretch
 • “För mig blev kursen en slags bekräftelse på många sätt. Också lite överraskande för mig hur jag ibland kan uppfattas av andra. Jag tror att jag har blivit mer tydlig mot min familj och mina arbetskollegor om vad jag vill och inte vill. Bättre på att formulera mina behov. Jag har också blivit bättre på att be om hjälp.”
  — Maria Tideström, Sollentuna kommun
 • “Kursen har givit mig större självinsikt och samtidigt ett mer ödmjukt förhållningssätt gentemot mig själv. Den bästa present jag kunnat ge mig själv! Kursledarna var samspelta, raka och mjuka på samma gång. Att det bara är början på en livslång resa känns inspirerande.”
  — Maria, Arbetsförmedlingen
 • “Kursen har givit mig stor insikt i vem jag är. Givande, tuff kurs för personlig utveckling.”
  — Mikael Wilnier, Firefly AB
 • “Det är en ledarskapsutbildning som utgår från tesen att ska du kunna leda andra måste du förstå dig själv. ”
  — Per Segersten, Frontwalker om THE
 • “Jag har tack vare THE-kursen fått flera förklaringar till beteenden jag har både privat och på jobbet som jag nu äntligen kan jobba på att förändra. Att med kursledarnas och de övriga deltagarnas hjälp upptäcka dessa var omvälvande för mig och jag är säker på att det har en långvarig effekt. Jag har aldrig upplevt något liknande på någon annan kurs.”
  — Peter Åström, AMF
 • “Kursen gav mig många nyttiga insikter om mig själv och attityder jag behöver odla i min vardag för att leva ett gott liv. Närvaro, öppenhet, äkthet m.m. Beskrivning av kursen för någon som inte gått den: En upptäcksfärd under ytan som ger många värdefulla insikter till nytta i vardagslivet och arbetslivet.”
  — Sören Kennerberg, Consafe Logistics
 • “Tyckte kursen gav mycket. Viktigast av allt att förstå mina känslor och hur och varför jag agerar i olika situationer. Den har också gett mig en förståelse för varför andra fungerar i situationer som de gör. Bra, trygg miljö med deltagare som man snabbt får förtroende för.”
  — Staffan Andre, SEB
 • “Kursen har gett mig mod att vara den jag är (i större utsträckning än tidigare). En kurs för att lära känna dig själv som gör att du både kan känna dig tryggare och bli mer attraktiv, både för andra människor och för arbetsgivare.”
  — Susanne Aidanpää, Umeå kommun
 • “Kursen har ruskat om mig i grunden och givit mig helt nya självinsikter. Hur kunde jag ens tro att jag hade självinsikt innan?”
  — Ellinor Egefors, SLSO
 • “Kursen har gett mig reflektion över mitt beteende. Känslan av att våga mer. Vara ärlig mot mig själv och andra. Se och förstå hur andra i min omgivning reagerar.”
  — Eva Cornell, SPP
 • “Kursen har gett mig mycket insikter och lärdomar om mig själv.”
  — Mariell Hallenhed, Skånetrafiken
 • “Kursen har givit mig djupa insikter om mig själv. Att inse vinsterna av att bryta sina gamla omedvetna banor och medvetet bygga nya mer gynnsamma, nya banor som verkar FÖR mig och inte emot mig. Det känns som om fragementeringen har börjar för fullt. Det kommer att ta tid. Detta är en kurs i självtransformation som bäddar för mer glädje, kreativitet och acceptans.”
  — Tanja Gadzo, Helsingborg stad om THE
 • “Kursen har gett mig insikter om saker som jag inte kände till om mig själv, ett tillfälle för en spännande inre resa. Jag rekommenderar mina kollegor – om de får möjligheten – att se denna kurs som en gåva att ta vara på.”
  — Ylva Söderlind, ATF Telemarketing

Anmälan The Human Element

Plats

Välj kurstillfälle