The Human Element

Fem dagar som stärker din självkänsla och förändrar på djupet

 • Bli proffs på dig själv! Anmäl dig till The Human Element hos oss på Tuff ledarskapsträning.
 • 22-26 november 2021
 • Uppsala
 • Du kan välja att betala med kort eller faktura när du bokar.
Anmälan

Finns det mönster hos dig själv som du verkligen är utled på? Beteenden som ställer till det i ditt ledarskap och i dina relationer? Tendenser du vet att du har och försökt förändra men gått bet på? The Human Element är en process där du angriper ingrodda gamla ”program” på nya sätt med stöd av skickliga Tuffcoacher som ger nya nycklar och tuff vägledning.

Vanliga resultat

Vanliga resultat av The Human Element är att du har färre klagomål på din tillvaro och på dig själv än innan. Tillvaron blir lättare eftersom du kan välja nya, ”vuxnare” sätt i gamla, bekanta situationer. Dina relationer, både på jobbet och utanför, blir bättre och fördjupade. Du får djupa insikter om hur du fungerar i relation till en grupp och varför, vilket du har mycket stor nytta av när du ska leda andra.

Det som skaver kommer garanterat att aktualiseras under The Human Element, vilket ger tillfälle att reflektera, ompröva och göra nya val som leder i den riktning du vill. Var beredd på en omtumlande vecka, det är den. Men det är förändringen hos dig efteråt som är det riktiga resultatet.

Praktisk info

The Human Element är en femdagars-kurs upplagt som ett internat i natursköna omgivningar i närheten av Uppsala.

Metodiken i The Human Element är utvecklad av Will Schutz, Tuff Ledarskapsträning har vidareutvecklat vissa delar för ännu bättre resultat.

Pris

Kostnaden för kursen är 30 900 kr (exkl. moms) med helpension inkluderad.
Du kan välja att betala med kort eller faktura när du bokar.

Vill du veta mer om The Human Element?

Har du funderingar eller frågor om The Human Element, kontakta oss på Tuff ledarskapsträning tel. 08-446 16 20 eller maila oss på info@tuffledarskapstraning.se så berättar vi mer.

Kursdeltagare Tuff

 • “ Kursen har gett mig perspektiv på mina sanningar och bara att gå den har varit min stora framgång. Man kan inte gå denna kurs utan att blotta sig själv! ”
  — Anders Rånlund, Riksrevisionen
 • “ Vikten av att förstå mig själv och hur mina handlingar/mitt agerande för att kunna förstå andra. En insikt i att trots att vi alla är väldigt olika så är vi också väldigt lika.  ”
  — Ann Lundström, Naturvetarna
 • “ En kurs i utrymme att reflektera, omvärdera och pröva. En kurs i att vara/bli en hel människa som alla borde unna sig. Bra kursgård men kunde gärna legat närmare Arlanda för att vara mer tillgänglig, är liksom fel sida om stan. Mer valmöjligheter vid fika ex mer frukt som allergiska kan äta, liten smoothie el macka och inte bara sötsaker. ”
  — Ann-Sofie Henriksson, KTH
 • “ Givit mig mycket personlig utveckling som jag har glädje av både i arbetslivet som chef samt i privatlivet. Att kunna ge och ta feedback på en konstruktivt sätt och möta mina egna och andras känslor har också varit en otroligt fin erfarenhet, trots att vi inte alls kände varandra innan kursen harvi nu delat så oerhört starka upplevelser tillsammans och det har gjort oss starkare och tryggare tror jag. Svårt att beskriva kursen kan bara säga gå den! ”
  — Anna Jensen, SLSO
 • “Kursen har gett mig en bättre insikt om hur jag fungerar och uppfattas av andra. Jag var delvis medveten innan kursen men kursen hjälpte mig att sätta ord på, gå på djupet och förstå varför.  Detta är ett stort steg och hjälper mig redan i min vardag, både hemma och på jobbet. Jag tycker det blev en fantastisk investering i mig själv. Alla borde få den möjligheten att gå den, vare sig man är chef eller ej. ”
  — Anne-Emmanuelle Näslund, Doctricks om THE
 • “ Bra kursgård som lämpar sig väldigt bra med innehållet i kursen! Kursen har hjälpt mig att titta på mig själv och mina styrkor och svagheter, ringa in, tydliggöra och med stöd prova och leka med tankar att våga göra något nytt! ”
  — Annika Babra, Läkemedelsverket
 • “ Den bästa kurs jag deltagit i för min personliga utveckling. Avlappnad atmosfär, vacker miljö, väldigt god och vällagad mat och fika. Fina rum och sköna sängar. Kursledarna och kursdeltagarna har hjälpt mig till ökad självinsikt, ökad medvetenhet om mina försvarsreaktioner, min historia och hur den har påverkat mig under åren, mina ryggsäckar som jag burit/bär på och hur de påverkat/r mitt liv. Ökad medvetenhet om att vi alla är människor och egentligen väldigt lika i vad vi upplever och erfar i livet. Kursen har gett mig insikt och styrka att arbeta med mina personliga erfarenheter i livet. Ökad lust och nyfikenhet på mina medmänniskor. En förutsättning för att kunna arbeta med sin personliga utveckling och ta emot dessa erfarenheter under kursveckan är att man som kursdeltagare vill dela med sig av sig själv och ge samt ha förmåga att vara tillräckligt öppen för att ta emot. Fantastiska kursledare! Ni är helt otroliga! Jag är väldigt imponerad över hur båda kursledarna kan se och sätta "fingret på" precis det som varje kursdeltagare har att arbeta på. Tuff individuell feedback men som förmedlas med mycket kärlek och respekt.  ”
  — Camilla Schoug, Karolinska Universitetssjukhuset
 • “ Självinsikter! Otroligt jobbigt, starkt och stärkande att bli naket speglad, som vi blivit under kursen. Några övningar hade ett oklart slut. För mig gäller det sanningsövningen som jag tyckte var central i kursen men där jag inte riktigt kände att jag gick i mål. ”
  — Johan Åkesson, Modelon
 • “ Kom beredd på att förstå dig själv på ett sätt som kan förändra ditt liv! ”
  — Jonas Eborn, Modelon
 • “ Kursledarna kompletterar varandra bra. Egna ex gör frågor klarare. Lugn och harmonisk miljö. God mat och trevlig personal. I kallaste laget, trots element, filtar och värmeljus. Kursen har gett mig självinsikt och våga mer. Våga släppa fram känslor och inte alltid veta allt! Hitta vad som är viktigt i mitt liv, för mig! ”
  — Katarina Göransdotter Jonsson, Uppsala universitet
 • “ Kursen har givit mig en förståelse av mina reaktioner och ett större djup av min personlighet. Jag hade uppskattat om man visste lite mer om vad man kan förvänta sig av kursen, önskar det var mer tydligt att man kunde få individuell coachning.  ”
  — Linda Klingberg, Stretch
 • “ För mig blev kursen en slags bekräftelse på många sätt. Också lite överraskande för mig hur jag ibland kan uppfattas av andra. I många år har jag trott att jag var en öppen person som delar med mig själv, men med min nya insikt vet jag nu att jag bara gör det till en viss gräns. Den sista biten av mig är det väldigt få som får ta del av. Jag tror att jag har blivit mer tydlig mot min familj och mina arbetskollegor om vad jag vill och inte vill. Bättre på att formulera mina behov. Jag har också blivit bättre på att be om hjälp.  ”
  — Maria Tideström, Sollentuna kommun
 • “ Kursen har givit mig större självinsikt och samtidigt ett mer ödmjukt förhållningssätt gentemot mig själv. Den bästa present jag kunnat ge mig själv! Kursledarna var samspelta, raka och mjuka på samma gång. Det uppskattar jag mycket. Bra placering av kursen. Hade det varit mer centralt beläget hade det varit svårare att vara "här och nu" tror jag. Det var bra att få veta om de olika "symptom" som kan uppstå efter  kursen. När det gick upp för mig att det inte handlade om att alltid lyckas eller att alltid klara av att förhålla sig till de kunskaper jag fått under veckan så var det en oerhörd lättnad. Att det bara är början på en livslång resa känns inspirerande. ”
  — Maria, Arbetsförmedlingen
 • “ Kursen har givit mig stor insikt i vem jag är. Givande, tuff kurs för personlig utveckling. Önskade mer rörelse utomhus, lite mindre grupper ibland. ”
  — Mikael Wilnier, Firefly AB
 • “Det är en ledarskapsutbildning som utgår från tesen att ska du kunna leda andra måste du förstå dig själv. ”
  — Per Segersten, Frontwalker om THE
 • “ Jag har tack vare THE-kursen fått flera förklaringar till beteenden jag har både privat och på jobbet som jag nu äntligen kan jobba på att förändra. Att med kursledarnas och de övriga deltagarnas hjälp upptäcka dessa var omvälvande för mig och jag är säker på att det har en långvarig effekt. Jag har aldrig upplevt något liknande på någon annan kurs. ”
  — Peter Åström, AMF
 • “ Helt ok - bra ställe - god mat & miljö. Dock lite för lite mat, inte kul när det inte räcker till alla. Detta är en kurs som du ska gå om du är intresserad att få reda på mer om dig själv - good or bad. Gett mig ett verktyg för att lära mig mer om mig & mitt beteende samt perspektiv på andras beteenden & sanningar. ”
  — Sophie Werkö, SBU
 • “ Kursen gav mig många nyttiga insikter om mig själv och attityder jag behöver odla i min vardag för att leva ett gott liv. Närvaro, öppenhet, äkthet m.m. Beskrivning av kursen för någon som inte gått den: En upptäcksfärd under ytan som ger många värdefulla insikter till nytta i vardagslivet och arbetslivet. Det krävs dock en hel del vilja, mod och öppenhet för att få ut maximalt av kursen. ”
  — Sören Kennerberg, Consafe Logistics
 • “ Tyckte kursen gav mycket. Hade lite svårt att veta vad den skulle ge innan man öppnade upp med vad man känner. Den har givit mig mycket, viktigast av allt att förstå mina känslor och hur och varför jag agerar i olika situationer. Den har också gett mig en förståelse för varför andra fungerar i situationer som de gör. Bra, trygg miljö med deltagare som man snabbt får förtroende för. ”
  — Staffan Andre, SEB
 • “ Kursen har gett mig mod att vara den jag är (i större utsträckning än tidigare). En kurs för att lära känna dig själv som gör att du både kan känna dig tryggare och bli mer attraktiv, både för andra människor och för arbetsgivare. ”
  — Susanne Aidanpää, Umeå kommun

Anmälan The Human Element

Välj stad

Välj kurstillfälle