En sak är så gott som säker… | Tuff Ledarskapsträning

Karin Tenelius Karin Tenelius 24 juni, 2021

… när vi tittar i spåkulan: ledarskaps- och samarbetsförmågorna kommer att behöva utvecklas.

Kan vi träffas inomhus i höst? Vilka regler kommer råda för distansarbete när coronafaran är över? Kommer vi att kunna attrahera nya medarbetare med de regler vår organisation har valt och kommer vi att tappa några? Hur kommer vår samarbetskultur vara när vi börjar träffas fysiskt igen? Hur blir det med affärsresandet?

Frågetecknen hopar sig, men att ledarskaps- och samarbetsutveckling klättrat från en lägre till en högre position på prioriteringslistorna står klart redan nu. Agilt- och tillitsbaserat-trenderna förstärktes av pandemiläget och en medvetenhet om behovet av omställning breder ut sig överallt. Äntligen!

På Tuff ser vi fram emot en spännande höst – många frågetecken innebär utveckling och möjligheter. Vi ska bl a sjösätta våra första öppna program på spanska och ryska, träna upp ett nytt 15-manna team att bli helt självorganiserande och träna upp nya tuff-tränare.

Men först lite sommar – Glad midsommar!

Dela detta: