Vilket år! | Tuff Ledarskapsträning

Karin Tenelius Karin Tenelius 10 december, 2019

2019 drar sig mot sitt slut och för oss på Tuff har det varit ett spännande år. Vi har inte bara tufftränat chefer och medarbetare i Stenungsund, Jönköping, Skellefteå och Borlänge utan också i Kiev, Paris, Toulouse och New York.

Under året har över 30 tuffseminarier getts med över 3000 deltagare för att sprida vår kunskap om att skifta kultur och att bryta den hierarkiska dynamiken. Har du inte kommit iväg än är du välkommen att träffa oss genom att boka in dig till våren.

Fruktbara samarbeten

I samarbete med Vergenta (skickliga managementkonsulter www.vergenta.se) fick vi ramavtal med Göteborgs Stad, stadens kommunala bolag och en rad kranskommuner vilket gör att vi utökar vår närvaro i västra Sverige. Möt oss i Göteborg!

Tillsammans med Hello Future fortsätter vi att hjälpa kommun-Sverige och företag att bli digitala. Hello Future har enkla, effektiva metoder för att skapa förändring. Tuff bistår med att utveckla det ledarskap och samarbete som behövs för att förändringen ska hända. Möt oss och Hello Future på seminarium i vår Läs mer här

Adaptiv är agilexperterna som konstaterar att agilt arbete har tendens att stanna vid tomma ritualer och agil teater. Tuff har tillsammans med Adaptiv utvecklat en tjänst som förflyttar agila team och ökar deras samarbetsförmåga och deras agila förmåga.
Läs mer här

Med Beetroot som partner i Ukraina erbjuder vi Tuff ledarskapsträning Step 1 i Kiev men också intern träning på ukrainska, ryska, moldaviska och rumänska. Beetroot är också med och sprider kunskapen om hur man får självstyrande team och företag att fungera i praktiken. Träffa oss på seminariet ”The world is going flat”

Återstår för oss på Tuff att tacka för i år önska God Jul och Gott Nytt År! Och som alltid är vårt medskick att helt checka ut för att få återhämtning. Vi ses igen 2020!

Karin Tenelius

PS! Istället för julklappar..
Istället för julklappar till våra kunder sponsrar Tuff vår vän fruktbonden Mamadou i Senegal. Hans vision är att genom goda exempel och kunskapsspridning inspirera till ekologisk odling. Ett annat fruktbart samarbete!

Dela detta: