top_shadow.jpg
left_shadow.jpg
ds
 
Nyhetsbrev dec 2011
Tuff_Ledarskapstraning
Tuffa Nyheter
december 2011
right_shadow.jpg
large_box_top.gif
Tuff_LedarskapstraningHej!

Vi på Tuff Ledarskapsträning ser tillbaka på ett spännande år. Framförallt har vi "bott in oss" i våra lokaler på Södermalm i Stockholm och glatt oss åt att våra kursdeltagare trivts lika bra som vi i kvarteren runt Medborgarplatsen. Inte bara i Stockholmsområdet utan även i södra Sverige och i Västra Götalandsregionen har vår verksamhet blivit större. Vi är glada att vi nu arbetar som partner till många större organisationer som vill införa ett coachande ledarskap.


Inför jul & nyår vill vi önska alla våra kunder God Jul och Gott Nytt År!

large_box_bottom.gif
spacer.gif
Minimässa för dig som jobbar inom HR
Motivationsseminarium2Onsdagen den 25 januari är du välkommen på en halvdag fylld av intressanta föredrag. Mässan innehåller nyheter i vårt utbud och nya forskningsrön som vi gärna vill dela med oss av. Du kan delta i de programpunkter du vill eller hela förmiddagen.

Läs hela programmet här. 

 
Hungerprojektet
Istället för att ge bort julklappar investerar Tuff Ledarskaps-träning varje år i Hunger-projektet som Global Investerare (minst 36 000:-). Hungerprojektet är en inspirationskälla för oss eftersom man arbetar utifrån nerifrånperspektivet och coachande förhållningssätt med avskaffa hunger. www.hungerprojektet.se.

 
Nu ger vi The Human Element i Stockholm!
The Human Element är ett femdagarsprogram som påverkar ditt ledarskap eftersom det tar sin utgångspunkt i just dig, vem du är och de fallgropar du som människa och ledare har. Mer info här.

Vårens kurser

Vårens kurser börjar redan bli fullbokade. Se till att anmäla dig i tid. Aktuella datum och mer info hittar du här.  

Tips inför jul- och nyårsfesterna
Livet är för kort för att konversera! Se till att dina middagsbjudningar blir oförglömliga möten. Beställ våra Tankeväckande, Utmanande och Farliga Frågor på: www.tuffkort.se.
Tuffkort

Nu finns Tuffkorten även som app och kan laddas ner för 7 kr på Apples App Store!
 
Följ oss på Facebook
Klicka här
för att "gilla" oss på Facebook och följa våra inlägg.  
Tel: 08-446 16 20
 Email: info@tuffledarskapstraning.se
Web: www.tuffledarskapstraning.se 

 
hardware_2_footer.jpg