Tuff påfyllning – för dig som gått Steg 1

När och var

Stockholm:

Anmäl dig här

  • Jag har tagit del av personuppgiftspolicyn och samtycker till att mina uppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR.
 

Tuff påfyllning – för dig som gått steg 1

Lotta Borgsten, ledarskapstränare

Insikten om hur utmanande och svårt det är att sluta upp med gamla, invanda beteenden och förhålla sig och agera på nya sätt, är något våra kursdeltagare på ett hårdhänt sätt får erfara.

Precis som när man ska lära sig spela piano, dansa tango eller lära sig tala kinesiska så krävs det träning när man inser att man måste börja om från början.

Att utöva ett långtgående involverande ledarskap varje dag kräver träning. De första grundläggande kursdagarna är bara början. Den utmärkta boken The Talent Code av Daniel Coyle understryker nödvändigheten av att träna och förutser att de som tränar nya förmågor på riktigt kommer ha fördelar.

Vi tror att chefer som på allvar har tillägnat sig ett nytt sätt att leda, kommer att vara eftertraktade inom en snar framtid.

För att du som gått Tuff Ledarskapsträning Steg 1 ska bli en av dessa, lanserar vi nu vårt ”fortsatt-Tuff-träningsprogram” som efterfrågats av många av våra kunder. Vi kallar det Tuff Påfyllning och består av fyra halvdagar per år och vi rekommenderar förstås att man deltar i så många som möjligt i resten av sitt yrkesliv.

Under träningspasset jobbar man i grupp utifrån befintliga case från sin vardag. Man identifierar och vässar förmågor som man sliter med eller behöver utveckla under tuff coaching av tränaren.

När och var?

Träningen är en halvdag kl. 9.00-12.00 och ges i våra lokaler på Södermalm i Stockholm. Aktuella datum hittar du högst upp till höger på denna sida eller i anmälningsformuläret.

Vad kostar det?

Tuff påfyllning kostar 2 500 kr exkl. moms per tillfälle, I priset ingår frukost samt eventuell dokumentation. Vid beställning och bokning av 4 träningstillfällen för en person, erhåller du 20 % rabatt.