Seminarium om motivation

 

Datum för seminariet ”Sluta motivera dina medarbetare!”

Stockholm:
30 november, kl. 8-9.30 fullbokat
8 mars, kl. 8-9.30
20 september kl. 8-9.30

Göteborg:
5 februari, kl. 8-9.30
29 november, kl. 8-9.30

Malmö:
25 januari kl. 8-9.30
25 oktober kl. 8-9.30

Frukost/fika serveras 30 minuter före seminariet.

Anmäl dig här:

  • Jag har tagit del av personuppgiftspolicyn och samtycker till att mina uppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR.
 

Sluta motivera dina medarbetare!

Välkommen på ett kostnadsfritt seminarium om hur man får självgående, motiverade medarbetare genom ett coachande ledarskap.

Vi får ofta frågan: Vad ska jag göra för att motivera mina medarbetare? Detta trots att de flesta av oss nog har märkt att det egentligen inte går, i alla fall inte på det sättet vi tror.
Däremot finns det andra saker du som chef kan göra för att frigöra engagemang, ansvarskänsla och motivation. Kom och lyssna, och träna själv, på alternativen.

Några frågor vi kommer att ta upp i seminariet är:

  • Hur får jag mina medarbetare att bli mer motiverade och engagerade?
  • Hur uppnår jag stora resultat utan att förlora min egen kraft och energi?
  • Hur får jag min personal att ta större ansvar för verksamheten?

Du kommer få helt nya infallsvinklar på ditt sätt att leda och ges konkreta idéer och verktyg som du kan prova och använda direkt när du kommer tillbaka till ditt jobb.

Ett coachande ledarskap handlar om att möjliggöra att människors och organisationers fulla kraft och förmåga frigörs och tas tillvara. Det sker bl.a. genom att lägga ansvaret för verksamheten hos medarbetarna och genom att ge medarbetare tillfälle att göra aktiva, medvetna och fria val. Det handlar om att som chef utveckla vissa viktiga förmågor, t ex att lyssna på djupet, ge rak och stärkande feedback motivera medarbetareoch ställa kraftfulla frågor.

Du väljer stad/tid i formuläret uppe till höger. När du har anmält dig kommer du få bekräftelse med detaljerad info. Det populära seminariet är kostnadsfritt men anmälan sker i mån av plats.

Vill du att vi håller seminariet ”Sluta motivera dina medarbetare” på ditt företag, kick-off eller ledningsmöte?
Välkommen att kontakta oss för offert på info@tuffledarskapstraning.se.