Medarbetarstyrda organisationer – inspiration

 

Seminariedatum:

Seminariet går att beställa som ett internt event/föredrag. Kontakta oss för mer information/offert i formuläret nedan alternativt på info@tuffledarskaptraning.se

 

Kontakta oss om medarbetarstyrda organisationer:

  • Jag har tagit del av personuppgiftspolicyn och samtycker till att mina uppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR.

 

 

Följ oss i vår podcast, Leadermorphosis!

   

 

 

 

Vi tillämpar nöjd-kund-garanti! 

 

 

Inspirationsseminarium om medarbetarstyrda organisationer

Medarbetarstyrda organisationerHar du uppmärksammat det nya starka intresset för alternativa sätt att arbeta i och leda företag? Det finns ingen entydigt benämning än på det här ”nya” utan epitet som agilt, lean, självstyrande team, teal, medarbetarstyrning och självledarskap florerar för att beskriva fenomenet.

Vi på Tuff ledarskapsträning har en lång rad ”case” där vi både har hjälpt andra företag att införa medarbetarstyrning (eller vad du vill kalla det) men även infört medarbetarstyrning i verksamheter vi själva startat eller tagit över. Vi startade med Freys Hotel redan 1999 och har fortsatt att jobba med medarbetarstyrning och ett icke-hierarkiskt arbetssätt sedan dess. Det gör att vi har oräkneliga historier, lärdomar och exempel på hur det går till i praktiken, som vi gärna delar med oss av. Syftet är att det ska ge inspiration men också konkreta idéer som kan vara användbara på hemmaplan.

Anmälan och kostnad

Vi kommer till er arbetsplats, välkommen att kontakta oss för offert!