Det sitter inte i väggarna – om arbetsmiljö och juridiskt ansvar

 

Det sitter inte i väggarna- om arbetsmiljö och juridiskt ansvar

Seminariet går att beställa som ett internt event/föredrag. Vänligen kontakta oss för mer information och/eller offert i formuläret nedan.

Anmäl dig här:

Det sitter inte i väggarna - om arbetsmiljö och juridiskt ansvar

Signup
  • Jag har tagit del av personuppgiftspolicyn och samtycker till att mina uppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR.
motivera medarbetare

Hur kan du som chef eller HR-ansvarig skapa ett arbetsklimat som minskar sjukskrivningar och förbättrar lönsamhet?

Sedan nya föreskrifter till arbetsmiljölagen trädde i kraft har ledarskapet inom både privat och offentlig sektor satts på prov, då arbetsgivaren har fått ett tydligare juridiskt ansvar för att även den psykiska och sociala arbetsmiljön ska fungera på arbetsplatsen. Vad innebär detta för dig som chef eller HR-ansvarig?

Vilka redskap och verktyg har du som chef eller HR-ansvarig tillgång till?

Vill du att vi håller seminariet ”Det sitter inte i väggarna – om arbetsmiljö och juridiskt ansvar” på ditt företag, kick-off eller ledningsmöte, kontakta oss för en offert på info@tuffledarskapstraning.se.


Tuff ledarskapsträningtuff_sv_red

utvecklar dina förmågor snarare
än att lära dig mer teori. Vår träning resulterar i ett fungerande arbetsklimat, att lönsamheten förbättras och att chefer får en mycket bättre ”ledarskapsrating” än vad de hade tidigare.

Fondia ger företag god och Fondia prestigelös affärsjuridisk rådgivning. Fondia består helt av erfarna jurister som går rakt på sak. Våra kunder köper ofta vår tjänst Legal Department as a Service (LDaaS) – juridiskt stöd som lätt skalas upp och ned, till fast och förutsebart pris