Vad är det som händer därute?

Seminariedatum:

1/2, kl 8-9.30 (495 kr + moms)
13/9 kl 8-9.30 (495 kr + moms)

Seminariet går också att beställa som ett internt event/föredrag. Vänligen kontakta oss för mer information och/eller offert i formuläret nedan.

Anmälan till seminariet ”Vad är det som händer därute?”:

  • Jag har tagit del av personuppgiftspolicyn och samtycker till att mina uppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR.

 

Agilt, Lean, självstyrandeEtt seminarium om nya trender inom ledarskap och organisation, som Agilt ledarskap, Self-management, självorganiserande team och Holacracy 

Har du uppmärksammat det nya starka intresset för alternativa sätt att arbeta i och leda företag? Det finns ingen entydig benämning än på det här ”nya” utan epitet som agilt, lean, självstyrande team, teal, medarbetarstyrning och självledarskap florerar för att beskriva fenomenet.

Känner du dig inte tillräckligt kunnig och uppdaterad? Kort sagt, du kanske inte har helt koll på vad det handlar om. Du är inte ensam.

På detta seminarium får du en grundlig genomgång av bakgrunden till att den här strömningen nu får fäste och varför. Utvecklingen sätts i sitt sammanhang. Du får också de bästa tipsen på vilka böcker du måste läsa (och vilka du kan skippa), vilka YouTube-klipp som snabbast tar dig till djupare förståelse och vilka personer och företag internationellt det är värt att hålla koll på. Utkomsten av att delta är att du känner dig välorienterad och förstår vad det handlar om, och om du vill gå vidare vet du var du kan få mer information.

Frukost serveras från kl. 7.30. Välkommen!

Anmälan och kostnad

Anmälan görs till oss genom direktlänken på denna sida, eller genom att maila oss. Kostnaden är 495 kr (exkl. moms) per person.
Seminariet kan också beställas till ditt företag, kontakta oss för offert genom anmälningsformuläret eller på  info@tuffledarskapstraning.se.

Se här Karin Tenelius, VD för Tuff ledarskapsträning göra en kort presentation av seminariet,