Nu kan du prenumerera på Tuff!

september 22, 2016  |   Posted by :   |   Blogg   |   0 Comment»

Tuff lanserar ny tjänst

Fler och fler mindre företag är nu intresserade av att jobba mer medarbetarstyrt och mindre hierarkiskt. 20140812_0353

De vänder sig till oss för att utveckla kommunikationen och ledarskapet som behövs för att få det nya arbetssättet att fungera. En väldigt vanlig fallgrop är att ha fokus på strukturerna. Man ändrar alla strukturer, som till exempel beslutsfattande, och sen tror man att det är klart.
Vi som har infört medarbetarstyrning i mindre verksamheter och har erfarenhet av förändringsprocesserna som leder till det nya säger : Vänta med strukturerna börja med ledarskapet och arbetsklimatet!

Eftersom omställning till en ohierkisk organisation kräver många stödinsatser (framför allt tuff träning)  i början av,  processen har vi utvecklat en ny tjänst för framförallt mindre organisationer som har behov av kontinuerligt stöd. Nu kan man prenumerera på Tuffs tjänster och få tillgång till alla aktiviteter och insatser  som krävs för att bli ännu plattare – och få det fungera. Tjänsten är prissatt på ett sätt som fungerar även för mindre företag och företag i tillväxt. Vi kallar den Tuff Empowerment Prenumeration

Vi har mer än 15 års erfarenhet av praktiskt införande av medarbetarstyrning eller långtgående coachande ledarskap. Länge har vi väntat på att intresset skulle vakna, då det finns så oerhört många fördelar att vinna.

Vill du veta veta mer? Vi har flera nya seminarier som stillar din nyfikenhet och ger noga utvald kunskap.

Är du intresserad av Tuff Empowerment Prenumeration, boka ett förutsättningslöst möte här.

Related Posts

There is no related post.