Seminarium om effektivare säljteam

När och var: 

 

Efter överenskommelse

Anmäl dig här:

 Seminarium om säljteknik
sauf_4f

Hur får man effektivare säljare och säljteam?

Seminarium om säljteknikTuff ledarskapsträning ger ett matnyttigt frukostseminarium för försäljningschefer och andra med säljansvar.

Söker du en utbildning i säljteknik? Vi har tränat hundratals säljchefer som har fått varaktigt förbättrade resultat i sina grupper. I vår utbildning lär vi ut ett helt nytt sätt att se på säljprocessen. Avgörande för resultatet är förmågan att kunna lyssna på var kunden befinner sig. Därför erbjuder vi ett kostnadsfritt frukostseminarium om sälj.

Viktiga förmågor i en stärkande säljkultur är öppenhet, lärande, rak feedback och att gruppen gemensamt tar ansvar för resultatet. Vår erfarenhet är att man på kort tid kan få avsevärt förbättrade säljresultat i en grupp som börjar samarbeta och stärka sig själv.

Seminariet handlar om vad som är avgörande för att få ett säljteam som samarbetar och om coaching till säljare som får effekt. Det du får med dig från
det här seminariet är nya infallsvinklar – enkla, konkreta idéer som går att omsätta direkt.

Karin Tenelius har i mer än 20 år arbetat med många säljteam. Hon är expert på involverande ledarskap och vet hur man coachar säljare. Karin är känd för att vara tydlig, konkret och verklighetsförankrad. Du kan räkna med att du kommer att kunna omsätta hennes tips direkt i din verksamhet.

Anmälan

Du väljer stad/tid i menyn till höger. När du har anmält dig kommer du få bekräftelse med info om adress och exakt tidpunkt för seminariet.